fredag 18 maj 2012

Mot nya mål

Förra helgen var vi i Sundsvall hos Bitto o Jörgen. AfRS anordnade IPO- tävling. Jag slängde in in en sen anmälan, tänkte kolla vart vi står. Resultatet blev obra men nu vet jag vad vi ska fokusera på! A 71 efter 2 missade apporter (-14p). Underlaget var mycket svårt och det blåste halv storm. Spårarbetet är jag i stort nöjd med! B 72 efter brist på precision och förarfel. Sen spexade Nixi till det på framåtsändadet.....drog som en avlöning till apportstället och apporterade tungapporten (2kg i IPO)
Men hon hade sina ljusa stunder oxå.
I C-arbetet vet jag egentligen inte riktigt vad som hände, men hon biter inte på flykten. På filmen hör man en smäll o hon gnäller till, ser ut som hon springer in i figgens ben....då bryts tävlingen och dagen är över. Lite snopet, men så kan det gå! De nya målen är BSL i sommar för att få tävlingserfarenheten! Så nu spårar vi för fullt varje dag! Framåtsändandet tränar vi oxå på samt precisionen! Kan nog bli bra till slut!
Diwa växer o frodas! Hon spårar och vi leker mycket. Hon kan snart sitt o ligg o positionen vid inkallningen börjar sitta bra! Hon är en dam med mycket humör och en stoooor nyfikenhet! Gillar alla människor gör hon oxå! Det har börjat bra iaf!
Sista helgen i maj har vi läger här hemma med vår träningsgrupp o andra helgen i juni kommer Jörgen Lindholm till Enköping för träningsläger. Ska bli hur kul som helst!! Sen är det Riesenläger v 29, årets höjdpunkt!!!! Läääängtar!!!!!
Nu blir det lite soffhäng efter en dag fylld av spårträning.....och stopp i avloppet....

Ha det gott alla bloggläsare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar