torsdag 29 mars 2012

Äntligen har lugnet lagt sig....

Madicken slappar....

.....efter en dag med mycket bus och kiss och bajs....Vädret har varit riktigt dåligt idag, hagel, regn, sol, regn....så monstren har inte varit ute mer än en gång i hagen idag. Däremot har jag varit ute i skogen med några av valparna två och två mellan skurarna. De tycker det är jättekul att komma ut i skogen och busa bland löven, men även lite läskigt i början.
När man kliver in till valparna blir man fullständigt attackerad av 11 små lakritsmonster. Hälsenorna verkar bra att bita i....

Lyckades fota lite idag den lilla stund de kunde vara ute mellan skurarna.....


Bozze är en populär lekfarbror och faktiskt börjar han gilla de små monstren nu...

Tjorven till attack....


"Hallå....nån där....?" Ronja har grävt ett hål.

Boriz har läget under kontroll....men till slut tar nyfikenheten överhand....


Prussiluskan och Rasmus busar...
På dagarna får valparna vara med oss andra i övriga huset en och en eller två och två, igår hittade Kajsa-Kavat foderpåsen och dök ner i den. Mums tyckte hon! Nästa nyhet kommer vara att få åka bil.

Valparna utvecklas fort nu och man ser förändringar varje dag. De är jättebusiga men samtidigt så jättegosiga! De kryper gärna upp i knät och myser en stund. Nu är de ju vakna ganska långa stunder, men sömnen är fortfarande en stor del av livet.

I morgon hoppas jag på bättre väder! Ha det gott alla bloggläsare!





3 kommentarer:

  1. Prussiluskan, Tjorven,Rasmus, Ronja, Madicken... Vem gillar inte dem?! Klart som tusan att Bozze oxå trillat dit, han är ju med dem.. En annan ser dem bara på bild och får hjärtrusning..
    Mys allt du kan med dem!

    // Pernilla

    SvaraRadera
  2. Håller med ovanstående, men här börjar våra hjärtan rusa så fort vi ser en ny rubrik i bloggen... korten klarar vi knappast av att se ;)

    Tack för bra blogg, riktigt kul att få följa dem, trots geografiskt avstånd!

    De är så fina, vi är tacksamma över att ni ger dem en så bra start i livet!

    Trevlig helg!
    /Martina med familj

    SvaraRadera
  3. De är härliga att se och ni tar så roliga bilder! Hela vår familj- och vänkrets följer din blogg med stor spänning. Nu vill vi bara komma och hämta lilla Dixie, vem hon nu är blad alla lakritsgodisarna. Vi är imponerade av att ni lyckas göra individuella saker med valparna som ju trots allt är 11 stycken. Det måste vara fantastiskt bra för dem att till exempel ha provat att åka bil innan den där nya flocken kommer med sina brummande maskiner. Nu börjar vi längta alldeles akut!
    Gunilla och Leif

    SvaraRadera