söndag 3 mars 2013

Nu är hon parad!

Ja då äntligen har vi parat vår IPO II Bardlands Nixi med IPO III, SE B (IPO/BHP) CH Klasan's Hoffa. Båda dessa hundar har även gk MH.
På tisdag har det gått 21 dygn, valparna beräknas födas under v 16 med leverans under v 24. Så nu håller vi alla tummar o tassar att det tar sig. Parningen var helt enligt skolboken! Man riktigt såg hur det flödade röda hjärtan runt skäggen!
Nixi har ju en kull efter sig som är ett år gamla nu. Det är en mycket jämn kull med 11 individer, 3 hanar och 8 tikar, som har mycket motor och samarbetsvilja, men med en hel del allvar när det behövs. Pälsarna blev oxå bra, svarta och sträva.

Nixi är en väldigt balanserad individ med mycket arbetsvilja och motor. Henne tränar och tävlar jag i IPO, vilket betyder spår, lydnad och skydd.
Hoffa är en hane med mycket driv i, älskar att jobba och är en herre med stor integritet men väldigt trevlig! Han tävlas också i IPO och har deltagit på ras-vm i IPO vid tre tillfällen. Vi har haft förmånen att träffa honom flera gånger både hemma och på träningsplanen. Hoffa har några kullar efter sig och det har blivit individer med stor arbetskapacitet och motor men oxå trevliga och tillgängliga.

Vi tror mycket på denna kombination och valparna tror vi kommer lämpa sig ypperligt för den som vill träna och tävla!

Har ni frågor och funderingar är det bara att ni hör av er!
Jennie 0706-286224
Claes 0733-357525

Här kommer till sist några bilder på Nixi och Hoffa















1 kommentar:

  1. Vad roligt och spännande det ska bli att höra mera framöver. Håller tummarna att det blir många, fina valpar i vår! //Simon&Erik

    SvaraRadera