söndag 31 mars 2013

Väntans tider, o lite träning

Ja nu växer Nixis mage så man nästan ser det från dag till dag. 6 cm på tre dagar....midjemåttet var idag 85cm. Hon är jätte pigg fortfarande men får bara korta rastningspromenader. Maten delas upp på flera gånger under dagen, finns inte så mycket plats kvar i magen...! På tisdag är det bara 2 veckor kvar! Har ju gått hur snabbt som helst! Har fått många förfrågningar på hanar denna gång, kanske tur det då det verkar vara hanarnas år i år.
Diwa o Bozze var på skyddsträning idag med bästa IPO-gruppen. De skötte sig mycket bra!! Bozze har bra drag under tassarna o riktigt brutal var han i angreppen idag!
Diwa var superpigg o har lärt sig skälla igång bytet. ALLA bett var fulla o fasta och hon har ett riktigt bra tillkämpande! Är så glad o nöjd med denna lilla tös! Hon kunde köra koncentration o kontaktövningar i ridhuset i väntan på sin tur trots att de andra körde med pisk o glada tillrop! Hon är väldigt samarbetsvillig!!
Bjuder till sist på lite bilder från dagens träning. Först några bilder på Diwa, sen Bozze o sist men inte minst en bild på linslusen o Diwas bror Dexter.

Tjingeling!













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar