lördag 14 januari 2012

Bloggstart

2012-01-14
Jaha då ska man försöka sig på det här med att blogga då! Tänkte det kunde vara en kul grej nu när vi kanske ska få valpar i vår. Jag och min man Claes driver en kennel med uppfödning på Riesenschnauzer. Vi har även några dvärgschnauzerkullar i kenneln men inga planerade för tillfället. Vi parade vår Riesentik Nixi i julas och nu på måndag är det dags för ultraljud för att se om det finns något i magen eller inte....Spännande värre!!
Om ni vill kan ni gärna kika in på vår hemsida http://www.schnauzerholmens.n.nu/ och läsa lite mer om oss och vår kennel.
Vi tränar och tävlar IPO med våra hundar, Claes är skyddsfigurant och han tränar två grupper. En i Knivsta på Knivsta BK och en i Tierp på Tierps BK. Vi tränar året runt och mest är det skyddsdelen vi tränar tillsammans, lydnaden och spåret filar var och en på och emellanåt följer vi upp även de momenten då vi har läger eller speciella träningsdagar. Vi tränar året runt och vintertid kryper vi in i ett Ridhus utanför Harbo. Där tränar vi varannan helg med våra grupper. Det är två jätteduktiga och ambitiösa grupper. Några har redan tävlat medan andra kommer göra tävlingsdebut i år. Känns som ett mycket spännande år både för våra träningsgrupper men framför allt i vår kennel om vi nu får några små lakritstroll i februari......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar