fredag 20 januari 2012

Skyddsträning

Igår var det dax att träffa Tierp och Knivstagänget igen i ridhuset för skyddsträning. Det är så himla duktiga och ambitiösa ekipage och vi har så vansinnigt trevligt tillsammans. Rebecca hade bakat kakor som hon bjöd gänget på och det var ingen ledsen för! Claes fick ställa sin kropp till förfogande :) för 10 ekipage och det kändes efter fem timmar kan jag lova!! Bozze har verkligen vuxit i skyddsarbetet och nu börjar angreppen bli bra med fasta lugna fina bett. Han har oxå börjat driftväxla lite snabbare. Jag tror inte Bozze kan få upp svansen högre än efter att han vunnit bitkudden från "busen". En riktig mallgroda..!!
Nixi fick oxå bitas lite och hon var taggad kan jag lova!! Sista angreppet kändes i husses arm! Men hon får nog vila sig från skyddsarbetet nu och så fokuserar vi på lydnad och spår istället. Hon börjar bli väldigt bred över ryggen nu så det verkar ju onekligen som det händer grejjer där inne i magen :-)) Aptiten är helt sjukt stor! Hon har alltid varit ett matmonster men nu är hon helt galen! Igår på träningen terroriserade hon ALLA som hade godis i fickorna. Hon gav sig inte förrän hon hade fått godis! Fick hon inget hoppade hon på dem tills de gav med sig!
Ikväll ska vi åka mot Timrå och träffa Jörgen och Bitto från Turbotikens kennel där Bozze kommer från. Vi ska umgås och ha trevligt men även träna hundarna. Ser verkligen fram emot att träffa dom igen!! Men först ska ett dagpass avverkas på ambulansstationen i Tierp, för min del...

1 kommentar:

  1. Kul att Du har en Blogg också så man kan läsa om era bravader där ute i "bushen"!

    SvaraRadera