söndag 22 januari 2012

Träning i Söråker

I fredags for vi till Jörgen och Bitto på Turbotikens kennel i Sörberge, för lite träning och trevligt umgänge. I Söråker finns en jättefin träningshall inomhus som man hyr av SKK. Såå härligt att kunna träna inomhus i värme och dessutom är allt rent när man har tränat klart. Igår hade vi en lugn dag och på eftermiddagen for vi iväg för att träna skydd och lite lydnad. Bozze och Ingo skötte sig riktigt fint i skyddsarbetet, så roligt för Claes att kunna köra sina hundar som hundförare och inte som figurant. Jörgen gjorde ett jättefint figurantarbete för våra hundar! Nixi fick bara vara med och titta och vi körde lite lydnad, hon var mest hungrig och tiggde godis av alla, ffa stackars kristina Tajani som blev rejält antastad av det dräktiga matmonstret.
Claes är mör i hela kroppen idag för han fick träna på sitt figurantarbete med de flesta hundarna. Jörgen var snäll nog att låta honom träna trängningar på sin Hoffa (moahaha....) och han är en riktig fighter som verkligen gör allt för att stoppa figgen. Bra träning men det känns idag vill jag lova.
Efter träningen åkte vi hem till Jörgen och Bitto med Maria, Johan, Babbe och Kristina. Jörgen hade fixat en sketagod kvällsmat! Han är en fena i köket. Framåt småtimmarna kom gitarrerna fram och vi stämde upp i skönsång.....eller ja....sång i alla fall... Men vi upptäckte att vi kunde sjunga trestämmigt och det var riktigt kul. IDOL nästa!!!!
Vi har haft en fantastiskt trevlig helg med både träning och umgänge! Tack alla för det, det gör vi gärna om!!!!
 I morgon är ledig dag och det behövs efter två sena nätter......blir nog en prommis på Tämnarens is.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar