söndag 29 januari 2012

Ridhusträning.....och iskallt!

Idag for vi till ridhuset för lite lydnadsträning med Cathrine och hennes turboråtta Coja. Nixi var taggad till tänderna, trots den tjocka magen! Fast nu märks det att hon inte orkar springa lika mycket längre men farten är det inget fel på i alla fall. Vi tränade framåtsändandet och galet vad hon sprang....idag fick hon nämligen lite konkurrans av husse. Hon fick bita lite i husse oxå och jag kan säga att hon håller på att vila sig i form! Känns ju lovande efter valpningen!
Bozze och Ingo gjorde oxå jättebra ifrån sig idag! Det var extra roligt att se Ingos utveckling vad gäller fokus och koncentration under lydnaden. Idag orkade han hålla i riktigt länge trots att matte störde en hel del! Han har oxå fått en helt annan inställning till arbete, nu är det roligt och han har en stor förväntan. Bra jobbat husse!!

Vintern biter i ordentligt här i Norduppland nu, vi har varit bortskämda med endast några få minusgrader, men nu är det 14 minus!! Kallt om både tassar och fötter. Lite fjällmögel har fallit på vår mark oxå men så ljust det blir då! Och hundarna älskar att busa i snön...Särskilt Bozze....

 
Nixi och Bozze...två snötroll!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar