tisdag 17 januari 2012

Träning

Idag for vi till ridhuset i Harbo för lite lydnadsträning med våra fyrbenta. Nixi var supertaggad och vi körde i en timma utan att hon förlorade sin intensitet. Vi tränar nu på att få framåtsändandet att bli rakt och fint, lite position i fria följet, snabba ställanden, lägganden och sättandet samt apporteringen. Finns ju hela tiden massa saker att fila på men jag tycker hon är väldigt lyhörd och lättlärd, så jag hoppas denna tävlingssäsongen kommer börja ge lite bättre poäng. Vi har ju så lite tävlingserfarenhet ännu men jag tror det kommer bli en bra säsong i år.
Ingo får traggla med sin husse på sin position i fria följet och ffa koncentrationsträning med störning. Idag gick det riktigt bra! Bozze filar inför BH-provets moment och det börjar arta sig där med.
Hemma går ingen säker med sin mat... Vi har ju en döhungrig dräktig liten Nixi hemma, hon kan stirra kan jag meddela. Hon sitter supertätt intill när man äter och sen ger hon det där blängögat som bara Riesen kan. Svårt att inte falla för trycket tycker matte....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar